Skip to content
Kaj počnemo

Psihoterapija

po meri posameznika

Verjamemo v to, da več glav več ve in da je vsak posameznik edinstven – ravno zato smo se združili pod okriljem centra Obelisk. Vsakega posameznika obravnavamo čim bolj celostno in s terapevtskimi metodani, ki so kar se da učinkovite za stanje in situacijo posameznika.

TERAPEVTSKI CENTER

ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

Center Obelisk sva snovala Irena in Bine (brat in sestra), oba po izobrazbi terapevta, ki verjameva, da psihološko in čustveno stabilen otrok odraste v čustveno in psihološko zrelo osebo. Smo ekipa terapevtov in strokovnjakov, ki smo svoj fokus usmerili v psihološki in čustveni razvoj otrok in mladostnikov. Naša vizija je usmerjena prav ta segment družbe, saj verjamemo, da je to obdobje kjer lahko naredimo največji doprinos v življenju posameznika in tistim, ki so mu najbližje.

V okrilju terapevtskega cetra Obelisk organiziramo delavnice in predavanja s tematiko dobrega počutja in stabilnega odraščanja otrok in mladostnikov.

Prijazno okolje

Prostori

Terapevtski center za otroke in mladostnike Obelisk se nahaja v Ljubljanskem okrožju Polje. Odlikujejo ga kvalitetni in estetsko ter tehnično dovršeni prostori, primerni za zdravstvene storitve.

Prostori so bili zasnovani kot prijazni in gostoljubni (primerne tudi za gibalno ovirane osebe), kjer bi se otroci, mladostniki in odrasli počutili, da v varnem in spodbudnem okolju načrtujejo pot do zdravega odraščanja in toplih medsebojnih odnosov.

Center zajema štiri namenske terapevtske sobe za indivirualno obravnavo ali obravnavo v paru, prijetno solno sobo namenjeno sprostitvi pred ali po terapiji ter dvorano – večji prostor namenjen predavanjem, delavnicam ali skupinskim terapijam.

Dvorana sprejme do 30 poslušalcev (s sedišči), opremljena je z veliko tablo, interaktivnim projektorjem, enostranskim opazovalnim oknom ter omogoča snemanje za arhiv ali prenov v živo. Na voljo je tudi vsa podporna infrastruktura – recepcija z mini hladilnikom in kavomatom, prostorna garderoba ter sanitarni prostori.

Prednost centra Obelisk je tudi njegova dosptopnost, zaradi neposredne bližine AC, dostopnost z javnim mestnim avtobusom LPP, vlakom (postaja Ljubljana-Polje) ali sistemom BicikeLj. Za terapevte so na voljo štiri parkirna mesta, parkiranje pa je mogoče tudi v neposredni bližini centra.

MLADOSTNIKI

POTREBUJEM POMOČ

Si želiš pogovor z nekom, ki bi ti lahko pomagal razumeti zakaj se počutiš drugače od kje izvirajo tvoje stiske? Te starši in vrstniki ne razumejo? Želiš svoje težave deliti z nekom, brez obsojanja, z nekom, ki ti bo pomagal iti korak dlje?

PRIDRUŽI SE NAM*

ZADNJE NOVICE IN RAZISKAVE

*Brez reklam in neželene pošte, samo zanimivosti iz sveta psihoterapije